joi, 16 iunie 2011

Cum sa-ti convingi parintii sa iti ia un caine :)

Te-AI decis doriţi un câine, dar părinţii tăi nu te va lasa? Urmând paşii de mai jos, este posibil să-i convingă să-ţi cumpărăm un animal de companie iti place. Dar amintiţi-vă că părinţii tăi s-ar putea crede că sunteţi responsabil, dar ei doar nu au bani pentru a obţine un câine.


Paşi

1
1) DONT Manipuleaza! 
Acesta vă va arăta sunt imaturi!

2
2) Arata responsabilitatea tA ! Lasă-i să ştie că sunteţi cu siguranţă responsabil şi bucuros să aibă grijă de acest catelus / câine, şi tu trebuie să se ocupe de responsabilitatea de a deţine un animal de companie. De asemenea, dacă aveţi un câine pluş, acţionează ca ei un câine real. (Cine ştie? Poate o vor observa şi vorbim despre pe timp de noapte în timp ce în pat sau de mers si sa poate unul.)
  • Fii gata să demonstreze că, prin voluntariat pentru a fi testate. Au părinţii voştri vă dau ceva pentru a avea grijă de pentru o suma stabilita de timp. Acesta poate fi un ou (nu le lasati sa se sparge), un sac de făină, o plantă, sau chiar animale de companie un prieten. Fac bine la acest test poate ajuta arată părinţii tăi că eşti responsabil şi serios despre care doresc un câine.
  • Ia un prieten sau o ruda câine pentru un week-end ca un "test" pentru a arăta părinţilor tai ca sunteţi gata pentru responsabilitate.
  • Asiguraţi-vă că aveţi o atitudine bună, care arată părinţii tăi că puteţi fi responsabil fara a intra in necazuri, sau renunţarea la responsabilitatea ta .
  • Pentru a-şi convinge părinţii dvs. în obţinerea un câine notele trebuie să meargă până şi de şedere de până! Ti faci temele, şi să fie excelent în şcoală.

    3)  Face treburile din jurul casei. Aceasta este o modalitate de a dovedi sunteţi responsabili. Oferta pentru a ajuta cu muncile suplimentare, etc Cainii pot fi murdar, mai ales înainte ca ele să housebroken. Cei mai multi caini vor vărsat. Având în vedere că tu eşti cel care vrea un câine, ar trebui să facă efortul suplimentar. Ar trebui să explice părinţilor dumneavoastră că sunt dispuşi să facă acest lucru înainte de câine ajunge acolo pentru a dovedi sinceritatea ta.

4 ) Faceti o prezentare, şi-l arată cu părinţii tăi. Asiguraţi-vă că pentru a include o listă de lucruri pe care le va face, astfel încât câinele devine luate în grijă de, materiale cainele va avea nevoie, preţurile medii de bunuri va costa, şi poate găsi chiar şi un câine care se potriveşte cu rasa pe care doriţi să o amelioratorului locale sau adăpost de animale.



5)  Faceti o lista de util:
  • Fa o lista cu beneficiile de a avea un câine:
    • Câinele vă va ajuta să fie mai responsabili.
    • Caine poate deveni un companion pentru întreaga familie.
    • De mers pe jos un câine vă poate ajuta să obţineţi mai multe exercitii.
    • Cainii pot fi, uneori, instruiţi pentru a efectua sarcini utile, cum ar fi de avertizare vă de intrusi sau obiecte preluarea.
    • Cainii pot fi terapeutice, în special în timpul ori trist sau singur. Un caine este un prieten care va fi mereu acolo sa te înveselească!
    • Ei sunt ca oamenii care inteleg ceea ce spun şi ei ştiu când doar pentru a te ling şi să stabilească dreptul de langa tine si doar sta acolo, apoi permiteţi-le de companie până când vă simţiţi mai bine.
  • Faceti o lista cu toate motivele care parintii tai nu vreau un caine: Noi nu avem o curte ingradita, ei bale, nu aveţi timp, etc, şi de a face cea mai bună pentru a elimina sau a diminua fiecare dintre motive. Acest lucru arată că sunteţi dispuşi să lucreze pentru cauza ta.

5)  Face unele de cercetare. Găsiţi adăposturi locale, a se vedea cu privire la fotografii lor şi dacă au venit cu o lesa si zgarda, tehnici de formare în cercetare, etc Acest lucru va face părinţii tăi descoperi că eşti cu adevărat serioase.
  • Ştiu cum de a instrui câine. Aflaţi cum să-tren casă un câine, astfel încât nu va "merge" în casă. Cărţi pe această temă pot fi găsite şi împrumutate gratuit de la biblioteca dvs. locale, sau pur şi găsit gratuit pe internet! Ai putea cere, de asemenea, un prieten de consiliere privind îngrijirea pentru un câine.
  • Aflaţi cât de mult se poate despre caini, nu doar despre îngrijire de bază; citit cărţi despre câine legate de sport, boli comune, trucuri, nutriţie, etc Acest lucru va arăta că sunteţi dispus merge extra mile pentru cainele dumneavoastra viitoare si pe care le doresc cu adevărat să aibă grijă de el şi să-l trăi până la potenţialul e plin.
  • Continuării cercetării în domeniul rasa pe care doriţi. Aceste informaţii vă va ajuta, chiar dacă aveţi un câine rasa mixt. Dacă vă pot spune ceea ce unii dintre rase sunt, este posibil să aveţi o idee în ceea ce priveşte temperamentul cainelui.



7) Gandeste-te ce să faci atunci când eşti departe. Cainii nu poate fi lăsat în urmă în timp ce familia se duce in vacanta. Dacă pleca pentru o vacanţă de familie, trebuie să fiegăsi un prieten pentru a avea grijă de câinele în timp ce sunteţi plecat sau să ia câinele la o canisa. Ar trebui să găsiţi un prieten ai căror părinţi sunt dispuşi să facă acest lucru, sau ar trebui să găsiţi o canisa. Aflaţi cât costă să urce la bordul cainele şi să se pregătească pentru a economisi niste bani astfel încât să puteţi fi responsabil pentru îngrijirea cainelui tau.
  • Dacă părinţii tăi spun că ei / nu sunteţi suficient de acasă să aibă grijă de un câine, sugerează căutarea în plimbatori de câini, care va lua câinele afară pentru a doua zi, oferindu-le exerciţii fizice şi instruirea lor pentru a fi mai sociabil prea!

8) Fie mai activi.   Cainii au nevoie de exercitii fizice regulate. Va trebui să-şi sacrifice o parte din timpul dvs. personale cu prietenii sau hobby-uri sa se plimbe cainele. Aceasta poate ajuta să convingă părinţii dumneavoastră că sunteţi dispus să facă acest lucru dacă le spui tu sunt de gând să plece la o plimbare pe zi, înainte de a obtinerea de câine. Va trebui să faceţi acest lucru în mod regulat o dată pe cainele ajunge acolo, şi mai mult de o dată pe zi.


9) Ajutor de plată a cheltuielilor. Oferta a ajuta la plata pentru produsele alimentare de câine de a face treburile suplimentare sau care contribuie o parte din bani de buzunar dumneavoastră.


10 ) Grijă pentru tine, de asemenea.   Pentru a dovedi că sunteţi cu adevărat destul de matură şi responsabilă, arată că poţi avea grijă de tine. Mănâncă sănătos, cabină de duş de multe ori, periati dintii, şi de a face rufele proprii. Gandeste-te ca pe tine însuţi ca un adult mic, şi să îndeplinească până la aşteptările de a fi aşa.



11 )Dă-le timp să se gândească la ea. Amintiţi-vă, nu-i întreabă de peste si peste in fiecare zi, sau te vor închide afară. Dacă ei spun că nu, ţine arătând maturitate şi înţelegere, continuă să fie de ajutor în casă, şi menţionează ocazional câine, pentru a le face se obişnuiască cu ideea. Trebuie să ştiţi că bat la cap le va anula numai munca ta mai devreme arată-le că nu eşti suficient de matură şi responsabilă încă.


12
12) Salvează o viaţă. Convinge părinţii că sunteţi salva o viaţă, prin adoptarea unui câine adapost. Sunteţi salvarea unui câine care ar fi fost "pus la somn", săptămâna viitoare.Gândiţi-vă, şi să le ştiu. Ei vor simti bine despre acest lucru, şi s-ar putea lasa sa iei cainele pe care doriţi!

13) Intelege motivele dumneavoastră părinţi. Asiguraţi-vă să înţeleagă că în cazul în care încă nu poate spune este că ele nu sunt pregătite, deoarece câinii pot fi într-adevăr costisitoare şi de durată care ocupă. Dacă acesta este cazul, continua arătând maturitate de ao înţelege, şi sprijinirea acestora până la momentul potrivit vine, şi ei sunt gata pentru câine.
  • Dacă părintele nu doresc un câine, poate v-ar dori să solicite pentru un animal mai independentă ca o pisică, un rozător sau peşte? Gândiţi-vă dacă doriţi acest lucru, şi apoi discuta cu parintii tai despre diferenţa şi laturi bune de animale mai mici.

14 ) Dacă părinţii tăi în cele din urmă să aveţi un câine, urmaţi prin promisiunile pe dumneavoastră.
 Puteţi semna chiar un contract cu ei, înainte de a ajunge cainele, listarea responsabilitati nou. Lasă-i să aibă timp să se gândească la ea, nu cerşesc o mulţime, nu va functiona.





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu